KINDERBOEKEN

De avonturen van professor Kierewiet - deel 1

Auteur: Rob Böhm

Bindwijze: Paperback

53 bladzijden


 € 17,99

 zonder verzendkosten


Binnen 5 werkdagen in huis

Beoordeling

Wie droomde er niet van als kind, of misschien zelfs nog als volwassene? Praten met dieren! Dokter Kierewiet, het hoofdpersonage, beschikt over dit talent en maakt daardoor de meest uiteenlopende avonturen mee. Doordat je in je boek verschillende korte verhalen hebt verwerkt, is het heel geschikt om elke avond een verhaal uit voor te lezen voor kind of kleinkind. De personages hebben ieder een eigen karakter en manier van praten, zoals de slang die slist en de dolfijnen die zangerig praten. Ook dat draagt bij aan het voorleesplezier, en nodigt uit tot interactie en stemgebruik. Dat de verhalen zijn aangevuld met kleurrijke tekeningen, maakt het geheel af! Je speelt perfect in op de wetenschap dat kinderen een favoriet verhaaltje elke avond opnieuw willen horen: daarvoor heb jij uit te knippen kaartjes in het manuscript gevoegd, waarmee het kind kan aangeven welk verhaal hij of zij vandaag wil horen. Zo zal dit boek leiden tot onuitputtelijk leesplezier!

De avonturen van professor Kierewiet - deel 2

Auteur: Rob Böhm

Bindwijze: Paperback

64 bladzijden


 € 17,50 

 zonder verzenkosten


Binnen 5 werkdagen in huis

Beoordeling

Een vos met een lekke fietsband, een bijzondere vriendschap tussen kat en muis en een kameel met drie bulten, niets is te gek in deze fantasierijke verhalenbundel. Aan de hand van interessante vragen creëer jij een interactieve leeservaring. Op deze wijze zullen de korte vertellingen de jonge lezer lang bijblijven en stimuleer jij hen om na te denken over zowel dieren als de wonderlijke wereld om ons heen. Niet alleen moedig je op deze manier hun creativiteit aan, maar ook vergroot jij zo de kennis van jouw lezers, waarmee je krachtig je autoriteit en talent als auteur aantoont. Door daarbij leuke en vrolijke afbeeldingen te combineren met creatieve verhalen die heerlijk weglezen zorg jij voor urenlang leesplezier. Zo ben je er wederom in geslaagd om een divers assortiment aan boeiende vertellingen op te stellen waar kinderen alleen of samen met hun ouders van kunnen gaan genieten!

De avonturen van professor Kierewiet - deel 3

Auteur: Rob Böhm

Bindwijze: Paperback

70 bladzijden


 € 17,50

 zonder verzendkosten


Binnen 5 werkdagen in huis

Beoordeling

Met dit vervolg op professor Kierewiet laat jij mooi zien dat jouw inspiratie voor kinderverhaaltjes nog niet op is! Met de pratende dieren in jouw verhaaltjes zal jij de aandacht van kinderen goed te pakken hebben, je sluit met dit thema mooi aan bij hun leefwereld. Door het gebruik van korte zinnen zorg jij ervoor dat het voor kinderen goed te volgen is, en maak jij een speelse wijze van voorlezen mogelijk voor de ouders. In de verhaaltjes over de zwemles van een nijlpaard en de dieren die een verjaardagsfeest organiseren heb jij de pret goed te pakken, wat de kinderen ongetwijfeld aan het lachen gaat maken. Het leerzame aspect aan jouw boek moet daarbij niet vergeten worden, het is heel sterk dat jij aan het eind van het ieder hoofdstuk vragen hebt opgeschreven voor de kinderen. Met de antwoorden erbij kunnen zij op een leuke manier nieuwe dierenweetjes leren. Met de wederom mooie tekeningen voeg je net dat beetje extra toe! Zo heb je een geweldige aanvulling op je serie gecreëerd.