VOLWASSENEN

Het Alfa Syndicaat

Auteur: Rob Böhm

Reviews

  Bindwijze: Paperback

 €19,95

  VERZENDKOSTEN € 2,99

Binnen 5 werkdagen in huis 

Samenvatting:

In de kern gaat dit boek over de criminaliteit rondom drugs. Het omvat de inzet van jonge kinderen bij het dealen, de uithalers in de haven, de financiële kant, het onderlinge geweld met dodelijke afloop, de uitbreiding naar mensenhandel/prostitutie, wapenhandel en synthetische drugs. Een indrukwekkend verhaal waarin moord en het interne strafsysteem binnen het syndicaat de jacht naar de daders van dit alles tot aan het einde van het boek blijft spelen.

stukje uit het verhaal

Februari 2024:

Een heerlijk, goed leesbaar boek. Mooi om een inkijkje te krijgen in hoe een goed samenwerkende politie, een samenloop van omstandigheden en doorzettingsvermogen, een criminele organisatie kan oprollen.

A. Blom - Amersfoort

Ook een recencie geven; klik hier

Maart 2024

Bij het lezen van “Het Alfa Syndicaat” ,het derde boek van Rob Böhm, in de serie met inspecteur Mark Griffioen word je de onderwereld ingetrokken. De spanning wordt opgebouwd in de relatief korte hoofdstukken die ook nog weer onderverdeeld zijn. Dat zorgt voor een lekker leesritme en maakt nieuwsgierig naar wat er gaat komen. Je leeft mee met politie en douane en je hoopt zo dat ze de juiste beslissingen nemen om een einde te maken aan mensenhandel, wapensmokkel en drugsgeweld.

L. Korssen - Denekamp